Nabila Huda Sungguh Hot!

by

 

Sungguh Hot pom pom ang paw Belakang Parang tengok anak janda Rock Lagend, Amy Search ni tau! Sekali tengok ala-ala model antarabangsa gitu. Kalau nak tahu, Nabila Huda, dramatis popular Malaysia menjadi pilihan untuk menghiasi majalah GLAM Lelaki edisi Februari 2013. Best Nabila!

 

 

Nabila kali ini digandingkan dengan model, Jhony daripada pusat Andrews Model. Macam kena gitu kan? Cukup resipi pada mata Belakang Parang. Sangat hot, begitu hip, kencang cool dan very da happening! Lebih-lebih lagi Nabila mengenakan pakaian CHANEL koleksi musim bunga / panas 2013 dan Missoni 2013. Wuu, seksi, berani dan ghairah jangan sampai terbeliak mata Pak Leman menengoknya, sudah ye…

Solekan gerek Nabila Huda mendapat sentuhan halus tulus daripada Emmy Agung Yusshaimi. Dalam GLAM ini jugak, Nabila Huda meluahkan isi hati menerusi isu “This girl is on fire!”. Untuk edisi kali ini majalah Glam Lelaki akan mengupas pelbagai isu-isu menarik, antaranya adalah pelajari 16 stail terbaik jeans, ketahui siapakah model melayu paling seksi, seks dalam budaya, tema paling berkesan menjual filem, muzik serta jenama.

Sungguh.com, Singapore’s Malay Entertainment Online Portal said, That’s right Girl! You On Fire!Ehsan Gambar: Ohartis!Mood: Sungguh Mengghairahkan!

Sshhh: Belakang Parang sampai berebut Majalah GLAM Lelaki Edisi Febuari dengan Pak Leman tau!